Іван Пеньора
Більше 14 років тому я почав свій шлях в кавовiй справі, вивчаючи світові практики приготування напою і вирощування зерна.
Сьогодні я радий бачити вас на своєму сайті.
Мені буде приємно познайомитися з вами ближче
і розповісти про свій шлях.
Досліджував нюанси обсмажування та секрети приготування
Університет кави в Італії
2011
Курси бариста у Франції
2013
Курси з обсмажування кави від Paul Songer
2015
Курси з оцінювання зеленої кави від Barista League, Естонія
2018
Навчання з обсмажування кави в SCA, світової асоціації кави Specialty
2018
Подорожував до батьківщини кави
Ефіопія
2017
Відвідування кавових плантацій та вибір зеленої кави для експорту з метою обсмажування
Бразилія
2018
Участь команди у світовому чемпіонаті з кави та алкоголю (4 місце); відвідування одної з найбільших та технологічних кавових ферм
Колумбія
2019
Пошук найкращого кавового зерна на фермах різних регіонів
Беру участь у нацiональних змаганнях з каптестiнгу та обсмажки
Продовжую свiй розвиток, щоб вам смакувало якнайкраще
Дякую за вашу довiру, побачимося!