Illustration

Іван Пеньора

Більше 14 років тому я почав свій шлях в кавовiй справі, вивчаючи світові практики приготування напою і вирощування зерна.

Сьогодні я радий бачити вас на своєму сайті.

Мені буде приємно познайомитися з вами ближче
і розповісти про свій шлях.

Досліджував нюанси обсмажування та секрети приготування

  • 1

    Університет кави в Італії

    2011

  • 2

    Курси бариста у Франції

    2013

  • 3

    Курси з обсмажування кави від Paul Songer

    2015

  • 4

    Курси з оцінювання зеленої кави від Barista League, Естонія

    2018

  • 5

    Навчання з обсмажування кави в SCA, світової асоціації кави Specialty

    2018

Подорожував до батьківщини кави

  • Illustration

    Ефіопія

    2017
    Відвідування кавових плантацій та вибір зеленої кави для експорту з метою обсмажування

  • Illustration

    Бразилія

    2018
    Участь команди у світовому чемпіонаті з кави та алкоголю (4 місце); відвідування одної з найбільших та технологічних кавових ферм

  • Illustration

    Колумбія

    2019
    Пошук найкращого кавового зерна на фермах різних регіонів

Беру участь у нацiональних змаганнях з каптестiнгу та обсмажки

Продовжую свiй розвиток, щоб вам смакувало якнайкраще

Дякую за вашу довiру, побачимося!