• /
Кава Ефіопія Рефіса від Івана Пеньори. Обсмажена для альтернативних методiв, в зернах або мелена

Кава Колумбія Пакамара. Обсмажена для альтернативних методiв, в зернах або мелена. Вага: 125 г.

Аромат/смак: ананас, лічі, лаванда, спеції. Цитрусова кислотність та щільне тіло.
745
Помел
Оберiть набір:
Країна походження: Колумбія
Назва: Пакамара
Регіон: Кальцедонія
Ферма: Лас Маргарітас
Ферментація: Натуральна
Рік врожаю: 2021
Оцінка якості: 90
Вага: 125 г.

Ціла вишня бродить протягом 20 годин у відкритих ємностях.

Після завершення цього етапу партію переміщують у бочки,
де вишня проходить через другу ферментацію в анаеробній
формі протягом 72 годин. Ці два процеси бродіння відбуваються на фермі Серро-Азул на висоті 1880 м над рівнем моря.

Ця висота та мікроклімат допомагають підтримувати
температуру між 15-21ºС.

Спосіб сушіння: після того, як вся ферментація закінчиться,
вишню переміщують до механічної сушарки, де вона витримується 8 днів, поки вологість не досягне ідеального значення.

Ці механічні сушарки регулюються до температури 38ºС-39ºС