Іван Пеньора!

Більше 14 років тому я почав свій шлях в кавовiй справі, вивчаючи світові практики приготування напою і вирощування зерна.
Сьогодні я радий бачити вас на своєму сайті. Мені буде приємно познайомитися з вами ближче і розповісти про свій шлях.

Досліджував нюанси обсмажування та приготування

2011

Університет кави в Італії

2013

Курси бариста у Франції

2015

Курси з обсмажування кави від Paul Songer

2018

Курси з оцінки зеленої кави від Barista League, Естонія

2018

Навчання з обсмаження кави в SCA, світової асоціації кави Specialty

Подорожував до батьківщини кави

Ефіопія

Відвідування кавових плантацій та вибір зеленої кави для експорту з метою обсмажування

Бразилія

Участь команди у світовому чемпіонаті з кави та алкоголю (4 місце); відвідування однієї з найбільших та технологічних кавових ферм

Колумбія

Пошук найкращого кавового зерна на фермах різних регіонів

Беру участь у нацiональних змаганнях з каптестiнгу та обсмажки

Продовжую свiй розвиток, щоб вам смакувало якнайкраще

Дякую за вашу довiру, побачимося!