Іван Пеньора!
Більше 14 років тому я почав свій шлях в кавовiй справі, вивчаючи світові практики приготування напою і вирощування зерна.
Сьогодні я радий бачити вас на своєму сайті. Мені буде приємно познайомитися з вами ближче і розповісти про свій шлях.
Досліджував нюанси обсмажування та приготування
2011
Університет кави в Італії
2013
Курси бариста у Франції
2015
Курси з обсмажування кави від Paul Songer
2018
Курси з оцінки зеленої кави від Barista League, Естонія
2018
Навчання з обсмаження кави в SCA, світової асоціації кави Specialty
Подорожував до батьківщини кави
Ефіопія
Відвідування кавових плантацій та вибір зеленої кави для експорту з метою обсмажування
Бразилія
Участь команди у світовому чемпіонаті з кави та алкоголю (4 місце); відвідування однієї з найбільших та технологічних кавових ферм
Колумбія
Пошук найкращого кавового зерна на фермах різних регіонів
Беру участь у нацiональних змаганнях з каптестiнгу та обсмажки
Продовжую свiй розвиток, щоб вам смакувало якнайкраще
Дякую за вашу довiру, побачимося!