Іван Пеньора

Більше 13 років тому я почав свій шлях в кавовiй справі, вивчаючи світові практики приготування напою і вирощування зерна.

Сьогодні я радий бачити вас на своєму сайті.

Мені буде приємно познайомитися з вами ближче
і розповісти про свій шлях.

Досліджував нюанси обсмажування

та секрети приготування

Досліджував нюанси обсмажування

та секрети приготування

1
Університет кави в Італії
2011
2
Курси бариста у Франції
2013
3
Курси з обсмажування кави від Paul Songer
американського дослідника в області кави та води
2015
4
Курси з оцінювання зеленої кави від Barista League, Естонія
2018
5
Навчання з обсмажування кави в SCA, світової асоціації кави Specialty
2018

Подорожував до батьківщини кави

Подорожі до батьківщини кави

Ефіопія
2017
Відвідування кавових плантацій та вибір зеленої кави для експорту з метою обсмажування
Бразилія
2018
Участь команди у світовому чемпіонаті з кави та алкоголю (4 місце); відвідування одної з найбільших та технологічних кавових ферм
Колумбія
2019
Пошук найкращого кавового зерна на фермах різних регіонів

Беру участь у нацiональних змаганнях з каптестiнгу та обсмажки

Беру участь у нацiональних змаганнях

з каптестiнгу та обсмажки

Продовжую свiй розвиток, щоб вам

смакувало якнайкраще

Продовжую свiй розвиток,

щоб вам смакувало якнайкраще

Дякую за вашу довiру, побачимося!
Дякую за вашу довiру, побачимося!